Handelsvoorwaarden

 
Handelsvoorwaarden V.O.F. P & A Electronics Haarlem, hieronder genoemd P and A.

Privacy

De P and A medewerkers respecteren uiteraard uw recht op privacy en houden uw persoonsgegevens geheim. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend ten behoeve van het aan u leveren van bestellingen en diensten. Wij verstrekken uw persoonlijke informatie dus nooit aan derden, tenzij wij dat wettelijk verplicht zijn.

Copyright

Als u, zonder schriftelijke toestemming vooraf, informatie van onze website overneemt en of op enigerlei wijze verspreid maakt u mogelijkerwijs inbreuk op copyright van derden. Het is daarom niet toegestaan welke informatie dan ook zonder schriftelijke toestemming over te nemen van onze website. Voor het ontwerp van de website zelf en enkele foto's geldt het copyright van P and A.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten, gepubliceerde producten en prijzen hanteert P and A de Nederlandse Wet- en Regelgeving. Deze overeenkomst is geldig voor elke bestelling en voor alle producten, geleverd of te leveren door P and A. Is er eventueel een aanvullende afwijkende schriftelijke overeenkomst met P and A, dan prevaleren de voorwaarden in die overeenkomst boven de hier genoemde. Gaat U niet akkoord met deze overeenkomst dan dient u dit binnen 8 dagen na aankoop kenbaar te maken en het product terug te sturen in de originele ongeopende verpakking. U ontvangt dan het aankoop bedrag terug minus gemaakte en te maken kosten, zoals bijvoorbeeld de verzendkosten en de "restocking fee".

1. Prijzen en betaling

Al onze prijzen zijn in EURO, inclusief BTW en exclusief order- en verzendkosten, tenzij anders vermeld. Alle genoemde prijzen gelden onder voorbehoud. Goederen worden niet geleverd voordat het totaalbedrag van de bestelling (inclusief order-, verzendkosten en belastingen) door ons is ontvangen.

2. Verzenden van bestellingen

Het verzenden van alle bestellingen van P and A naar u, wordt door P and A verzorgd. Nadat uw betaling door P and A is ontvangen en indien het product voorradig is, zal uw bestelling binnen 5 werkdagen worden verzonden. Als een product niet op voorraad is, en bij leveringen buiten Nederland, kan de levertijd langer zijn dan 5 werkdagen. Is een product twee weken nadat wij de betaling hebben onvangen nog niet bij ons in voorraad dan wel verzonden, dan kunt u de bestelling geheel kosteloos annuleren.

3. Retourneren

Bestellingen van Particulieren gedaan via onze webwinkel mogen binnen 8 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden aan P and A. Particulieren(Dit geldt dus niet voor bedrijven!!) krijgen dan het volledige aankoopbedrag binnen 8 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen (mits in onbeschadigde originele verpakking en voldoende gefrankeerd verzonden) teruggestort op hun rekening. Dit geldt alleen voor bestellingen gedaan via de webwinkel en niet voor speciale bestellingen waarvoor wij persoonlijk contact met u hebben gehad, dus alleen voor zogenaamde impulsaankopen. Voldoet u niet aan een of meer van de genoemde voorwaarden behouden wij ons het recht voor om een klein bedrag in te houden, ter dekking van eventueel gemaakte of nog te maken kosten.

U bent zelf volledig verantwoordelijk voor de producten totdat P and A ze van u heeft ontvangen, producten moeten ons in dezelfde staat bereiken als u ze heeft ontvangen, inclusief alle toebehoren zoals kabels, software, gebruiksaanwijzingen en de originele verpakking. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en retourzendingen die niet compleet zijn worden niet, of slechts gedeeltelijk vergoed.

4. Annuleren

Bestellingen gedaan via de webwinkel kunnen, zonder opgaaf van reden worden geannuleerd. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als vermeldt bij punt 3 Retourneren.
Vergeet niet uw rekeningnummer en het bestelnummer te vermelden in uw email en retourzendingen.

5. Garantie

P and A geeft 1 jaar garantie op alle geleverde producten.

Er zijn twee vormen van garantie:

  1. Carry-In: defecte producten worden ingeleverd bij, of opgestuurd naar, P and A. U bent zelf geheel verantwoordelijk voor het terugsturen!
  2. Er zit On-Site garantie op het product (bijvoorbeeld bij veel monitoren). Informatie over de garantievoorwaarden van het product vindt u dan in de handleiding.

Als u aanspraak wilt maken op garantie, doe dan eerst een garantie aanvraag via het contact formulier. Stuur het defecte product pas op nadat u van ons een bevestiging heeft gekregen!

Indien een defect product niet reparabel is en wij ook geen vervangend product meer kunnen leveren, dan is het mogelijk het product te laten crediteren. Wij crediteren dan de de laatst bekende verkoopprijs, maar nooit meer dan de aanschafprijs, van het niet meer leverbare product.

6. Technische support

Technische vragen kunt u het beste stellen via onze support forums, omdat alle technici en andere deskundigen dan de vraag kunnen lezen en beantwoorden heeft u dan de beste kans op een bevredigend antwoord. Mogelijk is uw vraag al eerder door een ander gesteld, en kunt het antwoord al direct vinden op de forums. Eenvoudige vragen zijn soms telefonisch goed op te lossen, maar wij hebben dan niet altijd direct alle benodigde informatie voorhanden.

Sommige fabrikanten vereisen dat eindgebruikers hun product registreren alvorens zij technische ondersteuning en/of garantie geven. U bent zelf verantwoordelijk voor deze registratie (bijvoorbeeld via een garantiekaart welke u bij het product vindt).

7. Schade

P and A is nooit verantwoordelijk voor schade ontstaan in verband met onze producten of diensten. U dient bijvoorbeeld altijd zelf zorg te dragen voor backups van al uw documenten en programmatuur.