Verzend Informatie

Verzend Informatie

 

Algemeen

Alle benodigde informatie welke nodig is voor het doen van een bestelling wordt automatisch getoond als u een bestelling doet. U doet de gewenste producten in de winkelwagen, klikt op afrekenen, en na het éénmalig invullen van enkele benodigde gegevens voor de verzending, is na enkele muisklikken de bestelling gereed.

U wordt na bestelling per email en uw account op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling:
(dit hele proces duurt afhankelijk van de betaling, slechts enkele werkdagen)

"Order status: In behandeling genomen":

Bij deze email ontvangt u eventueel benodigde informatie zoals ons rekeningnummer en het ordernummer. Wij bereiden de order voor en reserveren de producten voor u, zijn er bijzonderheden te melden dan nemen wij direct contact met u op.

"Order status: Wordt verwerkt":

Dit betekent dat wij de betaling hebben ontvangen, de producten worden ingepakt (dan wel klaargezet bij afhalen).

"Order status: Gereed voor verzenden of ophalen":

Dit betekent dat het pakket klaar is voor verzending en normaliter diezelfde dag nog wordt verzonden. Indien van toepassing, ontvangt u meestal hierbij ook de TPG tracking informatie, zodat u de zending eenvoudig zelf kunt volgen.

"Order status: Verzonden of Ophalen":

Als u heeft gekozen voor bezorging per post heeft u de bestelling nu binnen één werkdag in huis. Heeft u na twee werkdagen nog niets ontvangen, neem dan z.s.m. kontakt met ons op (controleer eventueel de TPG tracking)! Heeft u gekozen voor zelf ophalen, dan kan dat na het ontvangen van deze orderstatus.

Betaalmethoden

Op moment van schrijven zijn de volgende betaalwijzen mogelijk:

  • Op Rekening : Uitsluitend voor door ons gecontracteerde bedrijven.
  • iDeal: u betaald via de site van uw eigen bank. Snel, makkelijk en superveilig.

Bankgegevens

(IBAN en BIC code zijn alleen nodig als u betaalt via een buitenlandse bank)


PandA 

LET OP!! NIEUW IBAN :
NL13 INGB 0004 9222 45
BIC: INGBNL2A

Als u ook bankiert via internet, dan is uw betaling vaak al binnen één dag binnen. Spoedbetalingen kunnen, via de bank, nog dezelfde dag verwerkt worden.
 

Verzending

Postnl:

Alle bestellingen worden verzonden met Postnl pakket service, dit duurt meestal 1 werkdag. U krijgt van ons de Postnl tracking informatie toegezonden, zodat u, indien u dat wenst, het pakketje zelf kunt volgen. De kosten worden duidelijk vermeld voor het afronden van elke bestelling (op moment van schrijven: € 7,95 ( tot 10kg). Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kunnen er, bij grote en/of zware artikelen, afwijkende verzendkosten gelden. U krijgt hierover, indien van toepassing, na de bestelling snel bericht.


Annuleren

Als u iets heeft besteld maar zich snel weer bedenkt is dat geen enkel probleem! Als u, voordat u betaald heeft, ons even een berichtje stuurt o.v.v. van naam en ordernummer (u hoeft uiteraard geen reden op te geven), dan verwijderen wij de order gewoon voor u. Als u wel al heeft betaald kunnen er soms, afhankelijk van de omstandigheden, kosten aan een annulering verbonden zijn (bankkosten, verzendkosten, restocking fee). Wij proberen eventuele annuleringskosten in ieder geval altijd zo laag mogelijk te houden. Lees eventueel de voorwaarden voor meer details.