• TRAS1000B Enkelvoudige wandcontactdoos

TRAS1000B Enkelvoudige wandcontactdoos

 

Ziggo abonnee overname punt

 

De DIO een technisch hoogstaand Abonnee Overname Punt (AOP). Met zijn dubbel galvanisch gescheiden opbouw beschermt het uw binnenhuis installatie tegen gelijkspanningen van buitenaf (door z.g. aardlussen).

Een Abonnee Overname Punt bevindt zich op het feitelijke scheidingvlak tussen het netwerk buiten de woning en uw huisnetwerk. Het AOP is "breedbandig". Dit betekent dat zowel internet, (digitale) televisie, radio als ook telefonie wordt doorgelaten.

Deze DIO is speciaal voor kabelexploitanten en professionele installateurs ontwikkeld, wordt met name in Ziggo netwerken toegepast maar kan natuurlijk ook in netwerken van andere kabeltelevisie exploitanten toegepast worden.

Het product heeft 1 uitgang connector (IEC male) en wordt meestal in de meterkast geplaatst. Achter de AOP bevindt zich u huisnetwerk (middels een versterker of op passieve wijze met een verdeler).


De DIO wordt inclusief opbouwrand en afdekplaat geleverd. De afdekplaat is geschikt om de AOP-verdeler erop te plaatsen (niet meegeleverd).

Deze AOP-verdeler verdeelt het signaal naar drie uitgangen en kan op twee manieren ingesteld worden:

  • als verdeler voor (digitale) TV, Radio en Data
  • als verdeler tussen (digitale)TV/Radio (gecombineerd) en Data

 

Waarom een AOP?

Een AOP is de plaats waar het kabelnetwerk overgaat naar uw binnenhuis installatie. Op dit punt dient het signaal aan een aantal normen te voldoen.

Het AOP heeft een belangrijke veiligheidsfunctie: elektrische spanningen op het chassis van verouderde televisietoestellen bij bv. buren kunnen via de kabel uw woning bereiken. Zonder goede beveiliging zult u een elektrische schok of prikkeling hierdoor kunnen krijgen.

 

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

TRAS1000B Enkelvoudige wandcontactdoos

  • Productcode: TRAS1000B
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • €10,00

  • Excl. BTW: €8,26